Цветовете на подовите плочки

  Когато искате да превърнете дома си в този от мечтите Ви, плочките едва ли са първото нещо, което Ви идва наум! Но не бива да подценявате този елемент на декорация на интериора. Понякога е достатъчно да обновите банята или дневната, така че да достигнете до супер модерен вид. Това спестява много ресурси и време. Започнете от плочките! Предлагаме Ви някои чудесни идеи, които показват разнообразието от материали, форми и цветове гранитогрес-подови плочки.
  Ако обичате строгите цветове, на Вашето внимание - тъмни подови плочки - гранитогрес за стаята! Макар тази гама цветове визуално да смали и затъмни помещението, това не е от значение, ако изберете правилните декори, аксесоари и мебели! Черният цвят е изключителен стилен и много предпочитан от световно известните дизайнери!
  Изберете цвят ''бордо'' за Вашият гранитогрес и внесете онази заглушена атмосфера, от която почиват сетивата! Тъмни цветове, запалени свещи, приятна музика - създайте най-романтичното кътче напук на общите разбирания за черните цветове!
  Светлите цветове гранитогрес допринасят за чудесно и много свежо настроение в дома! Освен че визуално разширяват помещението, те са отлично решение за всеки дом. Днес, на пазара може да намерите изключително луксозни подови плочки с големи размери 80х120см, имитиращи мрамор или камък в светли нюанси, създаващи усещане за безкрайност!

  Неутралните нюанси гранитогрес са ТОП тенденция към подовите плочки. Ако искате да имате по-мек външен вид, трябва да се насочите към цветовете тип Crema. Създайте модерно пространство, комбинирайки неутралните цветове плочки, лесно, с всички останали цветове!
  Сивото е новото черно в интериорния дизайн. Няколко реда от този цвят са прекрасна идея за дизайна на всекидневната. Подовите плочки в сиво могат да създадат по-блестящ и евентуално огледален ефект.
  Плочките също са прекрасен вариант за постигането на контраст в стаята. Това със сигурност ще бъде най-лесното решение, но не е единственото. Можете също да осигурите контраст, като изберете текстурата и характера на повърхността.
  Придайте жизненост, лукс и настроение на Вашето помещение!