Калиброван гранитогрес

    Гранитогресът е една от най-търсените подови настилки, предпочитани от нашите клиенти, поради здравината и сигурността, които осигуряват и разнообразието от атрактивни дизайнерски предложения, които предлагат.
    Чували ли сте, обаче, за калиброван гранитогрес?! Наскоро патентован, но изключително разпространен за кратко време. При изработката на калибрования гранитогрес се използват мощни лазери, които прецизно изрязват плочката в желаните размери с изключителна точност от всички страни с размери до 1 мм. Именно поради тази причина не е необходимо и използването на фуги!
    Благодарение на техническите си способности, гранитогресът е все по-разпространен на пазара. При калибрования гранитогрес има само един важен недостатък – при повредата на една плочка е необходима замяната на почти всички плочки. Това се случва, ако плочките не са поставени с фуга, поради факта, че при премахването на повредената плочка, останалите също ще се повредят. Ние препоръчваме използването на фуги, въпреки моделът гранитогрес да не го изисква. Това е повод за по-голямо спокойствие при евентуално нараняване на плочка.
    Калиброваният гранитогрес е често предпочитан при обзавеждане на банята, тъй като моделът ще съвпадне напълно и няма да има процепи между отделните плочки.
    Позволете си усещането за стил, сигурност и атрактивен дизайн, избирайки най-новото на пазара. Рискът е само положителен и работи за вас!