Гранитогресът - изборът на модерния човек

    Гранитогресът е отличен избор за Вашия дом и градина, поради невероятната му издръжливост и зашеметяващи стилове, които прилягат отлично във всяко едно помещение, особено в кухнята, банята и всекидневната. Здравината на гранитогреса се  дължи на неговата изработка. Различните видове пясък, които са основа в изработването на този вид подова облицовка, образуват еднородна смес, която се изпича на висока температура и образува т.нар. гранитогрес. Плочките са много по-трайни от класическия мраморен под. Те са често предпочитани заради качествата, които притежават, придобити още при изработването им, а именно – устойчивост на различни видове температурни промени и подлагани на натиск и съпротивление. Повърхността на облицовката може да бъде повредена изключително трудно, дори, бихме казали, че това е почти невъзможно. Няма място за притеснение и относно цвета на Вашия гранитогрес – той никога няма да изчезне или избледнее с течение на времето! Не на последно място, подовите плочки тип гранитогрес са лесни за поддръжка, побирайки се във всеки стил на интериорния дизайн. Те стават все по-популярни сред обзавеждането на къщи и апартаменти, поради способността им да придават по-луксозен вид, а защо не и да оскъпяват пре-продажбата на съответния дом.
    Днес, голямата гама от гранитогрес в различни дизайни, модели и цветове, улеснява всеки един клиент при обзавеждането на помещението си, съчетавайки най-точните подови плочки с интериора на дома или офиса.
    Адаптирайки се към новостите, всеки, предпочел гранитогрес в дома си, поставя началото на едно безкрайно спокойствие, съчетано с отличен външен вид и топла атмосфера!