Гранитогресът във Вашия дом!

  Рано или късно, винаги стигаме до момента, в който трябва да сменим плочките в банята, коридора или кухнята. Изборът на нови плочки е много важен, тъй като се предполага, че те ще седят дълго време и ще ги гледате всеки ден! При избора на плочки от значение е за колко малко пространство става дума, колко добре осветено е и т.н.
  Ако търсите здравина и качество, ние Ви предлагаме подови плочки-гранитогрес! Изработени от висококачествени материали, пригодени за всякакви условия, подовата облицовка тип гранитогрес е най-добрият избор за съчетание на издръжливост и дизайн в едно!
  Релефните плочки са чудесен избор за реалистичното пресъздаване на материала, от който са вдъхновени, но имайте предвид, че с течение на времето плочките с релеф може да задържат мръсотия и изискват повече грижи при почистването им!
  Големите плочки са елегантни и се редят по-бързо, но пък малките дават по-голяма творческа свобода, макар и да се редят по-бавно.
  Ако пък търсите елегантна визия – гранитогрес гланц е добро решение за реализиране на идеите Ви. Със своя блясък, гланцираният гранитогрес ще придаде допълнителен стил на помещението!
  Матираният гранитогрес е подходящ за хората, които не желаят да акцентират върху пода. Матовият завършек на плочката не придава допълнителен блясък, внасяйки уют и спокойствие!
  Плочките тип гранитогрес са идеалното решение за помещения с голяма физическа натовареност! Те са подходящ избор за облицоване на терасата или градината, благодарение на издръжливостта им на всякакви климатични промени.
  Направете най-доброто за дома си! Съчетайте здравина, стил и уют, избирайки най-предпочитаните плочки за облицоване!