Големите размери... гранитогрес

  Знаете ли как би изглеждал гранитогрес с размери 120х240см? Отговорът е просто зашеметяващо! А представяте ли си колко лесно се поддържа?!
  Хитовите плочки с огромни размери са последен писък на модата. Изключително стилни и изискани, този тип гранитогрес придава изключителна важност на помещението. Размерите на плочките гранитогрес са нестандартни и заради това носят името „листа“, защото са редуцирани като дебелина и са в невиждани, досега, измерения.
  Гранитогрес с размери XXL са често предпочитани са облицоване на големи помещения, защото както се досещате – с няколко плочки е възможно обзавеждане на една цяла стая.
  Заглеждали ли сте се в подовата облицовка на големите търговски центрове или в Метрото, с което пътувате всеки ден? Тези помещения често са обзавеждани именно с гранитогрес тип Лист, поради редица причини, а и естетически да бъдат издържани.
  Както всички видове гранитогрес, така и този с извънгабаритни размери, може да бъде намерен с полиран, матиран или гланциран завършек. Всеки един от тях ще придаде изключителност на Вашия дом или офис, и ще допринесе за Вашето добро настроение.
  Друга важна точка, която се засяга сред този вид гранитогрес, е здравината, с която плочките могат да бъдат похвалени. Технологията на изработване ги прави изключително устойчиви на всякакви физически натоварвания, което ще Ви гарантира едно търсено спокойствие.
  Изключително търсени са подовите плочки тип гранитогрес, имитиращи мрамор. Те са толкова идентични с истинския мрамор, че бързо ще Ви въздействат в положителна насока!
  Големите размери гранитогрес са перфектният избор за обзавеждане на дома или офиса. Те придават класа и стил на помещението, а поддръжката им е повече от лесна, поради малкия брой фуги, за които трябва да се погрижите.
  Бъдете креативни и рискувайте, за да направите дома Ви най-любимото кътче на Земята!