Антични предложения

  Античността се цени заради своето богато съдържание, както и за продължителното благотворно въздействие върху следващите епохи.
  Именно поради тази причина, античните предложения са навсякъде, дори и при плочките за обзавеждането на дома. Гранитогресът, изработен от мрамор и твърди камъни с безкрайните цветови схеми - отражение на природата, е чудесният представител на Античността! Колекцията е създадена на базата на мраморната каменна традиция, историята на каменните кариери, влиянието на митологията и историята на произхода на камъните, скъпоценността на природните дарове.
  Гранитогресът е най-доброто решение при обзавеждане на дома. Той е изключително здрав и гарантира дълги години живот. Сериите, които се докосват до Античността са скъпоценно решение, което ще промени изцяло дизайна на помещението.
  Точно както златарят интерпретира скъпоценни камъни с умение и творчество, правейки елегантни бижута, така производителите на този тип модели успяват да пресъздадат силата и чудото на природата, запазвайки характеристиките на естествените скъпоценни камъни като красота и рядкост.
  Обзаведете стилно Вашия дом с античните ни предложения.
  Този материал не поставя граници, когато става дума за въображение, създавайки уникални интериори, които да отговарят на вкусовете и тенденциите на всеки.